Primavera Interiors on sisustamisen ja lahjatavaroiden erikoisliike. ”Rakastamme värejä, tuomme Euroopasta ja kauempaakin uniikkeja huonekaluja, lamppuja, tekstiilejä, keittiötarvikkeita ja paljon muuta”, kertoo Christel Rydman, Primavera Interiorsin perustaja ja kantava voima – visionääri, joka löytää asiakkaiden iloksi aina uusia ja hurmaavia tuotteita.

Primavera Interiorsin tarina. Yrittäjäsieluinen Christel perusti vuonna 1973 ensimmäinen liikkeensä ja samalla Suomen ensimmäisen second hand -kaupan nimeltään Kaunis Veera. “Palo yrityksen perustamiseen oli kova. Rahaa liiketilojen vuokraamiseen ei ollut, joten perustin liikkeen omaan olohuoneeseeni. Tila oli Helsingin ydinkeskustassa Iso-Roobertinkadulla, kolmannessa kerroksessa ja vielä pihan perällä. Kuitenkin ihmiset löysivät paikalle ja jo seuraavana vuonna avasin liikkeen Merimiehenkadulle. Sen jälkeen monen mutkan jälkeen vaatteet ovat vaihtuneet sisustustarvikkeisiin. Viimeiset kuusi vuotta liikkeemme on sijainnut Helsingissä Fredrikinkadulla, Design Districtillä.”

Sisustajalle Primavera Interiorsis tarjoaa syviä värejä, lämpöä ja elämäniloa höystettynä valikoiduilla moderneilla tuotteilla. Valikoimissa on tuotteita, joita ei mistään muualta löydä.


Inspiroidun kauneudesta,
inspiroin tuotteillamme

 ”Kauniit asiat ovat minulle tärkeitä, ne lisäävät hyvinvointia ja tuottavat iloa. Vuodesta 2004 alkaen olen tuonut maahan Euroopasta ja kauempaakin sisustustuotteita. Primavera Interiors on ollut kuusi vuotta Fredrikinkatu 41:ssä.”

Älä unohda huumoria,
sisustamisen iloa

 ”Sisustaminen saa ja voi olla hauskaa. Ibride-tuotteissa on tyyliä ja elämäniloa. Remember ei pelkää värejä ja syötävän suloiset fifties-tuotteet tekee Catseye.”

Herätys aamu-uninen!
Aamiainen on katettu

 ”Oli kesä tai talvi, lämpimin värein ja railakkain kuvioin koristellut mukit, kulhot, aamiaisalustat, servietit ja tarjottimet tuovat häivähdyksen aurinkoa aamuun.”

Me rakastamme värejä

”Kotiin saat lämpöä ja silmänruokaa hehkuvilla ja uniikkeilla sisustustuotteillamme. Tule sinäkin verkkokauppaamme tai Fredan liikkeeseemme nauttimaan värien loistosta.”